Online Poker

Online poker wordt niet gezien als kansspel aangezien je behoorlijke invloed kan uitoefenen op de uitkomst, mede hierdoor is het voor sommigen de ultieme manier om geld te verdienen.

Als ik vertel dat je met poker veel geld kan verdienen, zullen de meeste mensen hier laconiek op reageren. Immers op TV zijn er regelmatig toernooien te volgen met poker spelers die behoorlijk behendig zijn in het spel. Wat dat betreft is het inderdaad niet zo makkelijk om op soortgelijke manier veel geld te verdienen. Echter er zijn wel degelijk manieren om kennis op te doen, waarmee je zeker een zakcentje kan bijverdienen.

Er zijn namelijk een aantal online poker rooms, waar je als nieuwe speler gratis het poker spel kan leren. Dit kan middels een online poker school, maar ook door te spelen tegen andere beginnende spelers. Zodra je de basis aardig door hebt, is het mogelijk om deel te nemen aan zogenaamde "Freerolls". Dit zijn toernooien waar je gratis aan kan deelnemen, met kans op kleine geld prijzen of tickets voor toernooien met grotere geld prijzen. Het voordeel van dit soort Freerolls, is het gegeven dat deze niet interessant zijn voor ervaren poker spelers. Je speelt dus altijd tegen mensen van het zelfde of lagere niveau.

NetBet Poker

Zodra je het spel aardig door hebt, kan het aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan naar poker rooms, waarbij je kan rekenen op aantrekkelijke bonussen. Een aanrader is dan bijvoorbeeld NetBet Poker.. In de eerste plaats zal je hier gratis €20,- speelgeld ontvangen, maar nog leuker zijn de volgende nieuwe spelers aanbiedingen: $100.000 eerste stortende spelers uitdaging / $1000 prijzenpot Freeroll / 7x Freeroll toernooien met een prijzenpot van $500,- Al met al genoeg toernooien met mooie prijzenpotten, zonder dat het je al te veel speelgeld kost.

Denk trouwens niet dat je binnen een paar maanden al een aardig zakcentje kan verdienen met online pokeren. Natuurlijk is het al snel mogelijk om een paar leuke potten binnen te halen, maar je zal altijd spelers tegenkomen die bijvoorbeeld vanuit hun onervarenheid zeer agressief spelen of juist heel voorzichtig. Aangezien je je tegenstanders niet kan zien, kan je ze alleen maar peilen door hun speelgedrag. Onderschat dit niet, poker is namelijk een behendigheidsspel, maar er zit ook veel psychologie in.

Ben je aardig goed geworden in het pokeren? Overweeg dan eens om te investeren in een goede pokersoftware. Hiermee kan je je handen terug bekijken, maar ook complete analyses krijgen op je eigen spel. "Holdemmanager.com" is wat dat betreft een aanrader.

Dus waar wacht je nog op...? Bezoek NetBet Poker en maak een spelersrekening aan, na registratie ontvang je gelijk 20 euro gratis speelgeld. Verder kan je rekenen op hoge stortingsbonussen (tot €1.500,-) en er zijn vele beginnerstoernooien waaraan je kan deelnemen. Houd er wel rekening mee dat NetBet Poker een gratis download aanbied (poker software). Deze is beschikbaar voor alle denkbare apparaten, dus ook voor je smartphone of tablet. Wil je liever geen software te hoeven downloaden (instant play), dan is Betsson poker een aanrader te noemen. Zij maken gebruik van het populaire Microgaming poker software.