.: Home | Linkpartners :.
Geld verdienen met internet
 

Gratis online krasloten speelgeld

 

 

Maak kans op hoge geld prijzen met online krasloten spelletjes.

Geldpakken hoofd menu
.: Uitleg GPT
.: Overzicht GPT's
.: Nieuwsbrief
Top 5 Verdien sites
.: Geldrace
.: Moneymiljonair
.: NU Cash
.: Betaaldemails
.: Geldpakker
Geld verdienen met;
.: Spelletjes
.: Online krasloten
.: Online Bingo
.: Casino Games
.: Gokkasten
.: Poker
.: Karamba Slots
Top linkpartners

.: Gokspel
.: Gratis krasloten
.: Video Slots
.: Gratis Gokken
.: NedSites.be
.: Geld verdienen

Rond 2005 kwamen de eerste aanbieders van krasloten spelletjes online en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. Voor weinig geld maak je kans op hoge geld prijzen. Het is zelfs zo dat van alle kans spellen, je met online krasloten de grootste kans hebt om te winnen. 1 op de 3 krasloten geeft prijs. Niet voor niks gaan er dagelijks voor miljoenen euro's aan gewonnen geld prijzen uit.

De vijf grootste aanbieders van online krasspelletjes geven maar liefst 5 euro echt speelgeld weg ter promotie van hun spelaanbod. Even gratis een account aanmaken is het enigste wat je hiervoor hoeft te doen! Vervolgens kan je een keuze maken uit één van de vele flash kraskaarten of andere geld win spelletjes.

Via onderstaand overzicht krijg je dus maar liefst 4 x vijf euro echt speelgeld, hiermee kan je gratis krasloten spellen e.a. geld win games spelen. (Let op: de gratis speelgeld promotie wordt al dan niet aangeboden in de vorm van gratis speelrondes / gratis krasloten t.w.v. 5 euro).

Online krasloten

Hopa krasloten

Win jij maar liefst 1 miljoen euro met je gratis speelgeld? Geld verdienen met de online krasloten van Hopa.com is een reële mogelijkheid. Maak gratis een account aan en probeer het zelf eens, je hebt immers niks te verliezen.

online krasloten

Prime online krasloten

Bij prime scratch is de hoogst te winnen prijs momenteel €200.000,- met diverse online krasloten. Je hebt een keuze uit ruim 160 verschillende krasspelletjes in diverse genres en inzet mogelijkheden.

online krasloten Scratch 2 Cash

Eén van de eerste aanbieders van het fenomeen online krassen, maar nog zeker de moeite waard om eens te proberen. Ze hebben het grootste aanbod van krasloten en andere flash spelletjes met kans op leuke geld prijzen.

Bovenstaande krasloten platforms maken alle 5 gebruik van het neogames spelsysteem en zijn inmiddels allemaal Engelstalig om t.z.t. te voldoen aan de Nederlandse online kansspelen wetgeving. (V/a 2015 is legaal gokken in NL waarschijnlijk mogelijk). Het grappige is dat België wat dat betreft al een paar jaar voorop loopt en legaal gokken mogelijk maakt. Zo kan je als Belgische speler bijvoorbeeld terecht bij Grand Games:

gratis 5 euro speelgeld

Grand Games is in België een legale aanbieder van online kansspelen en maakt tevens gebruik van het Neogames spelsysteem. Om te voldoen aan de Belgische wetgeving, hebben ze wel moeten "snijden" in het spelaanbod. Zo kan je bij Hopa e.d. rekenen op ruim 130 online krasloten spellen, bij GrandGames zijn het er slechts 40. Anderzijds is het wel een interessante plek om een gokje te wagen, mede omdat je als nieuwe speler 100 free spins ontvangt.

 

 
© GeldPakken.be